0 Shop

Cart

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

Rekisterinpitäjä

Pole Bicycle Company Oy
Konttisentie 8, 40800 Vaajakosi
050 436 7350
service@polebicycles.com

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Lauri Hulkkonen
Osoite: ks. ed.
lauri@pole.fi
040 679 5565

Rekisterin nimi

Pole Bicycle Company Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Pole Bicycle Company Oy:n asiakasrekisterin tarkoituksena on a) varmistaa takuu- ja myyntitapahtuman jälkeistä palvelua b) varmistaa toimitustietojen ajantasaisuus (osoite, puhelin, sähköposti) c) asiakasmarkkinointi ja sen oikea kohdentaminen ja d) uusista tuotteista tiedottaminen asiakkaan toivomalla tavalla.

Rekisterin tietosisältö

1. Asiakkaan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite tai muu asiakkaan antama fyysinen osoite.
2. Ostohistoria. Asiakkaan ostamat tuotteet, varusteet, erityisvarusteet, esim. polkupyörän runkonumero.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas ja Pole Bicycle Company Oy:n myynti-, markkinointi ja huolto-organisaatiot.

Tietojen sään nönmukaiset luovutukset

Ei säännönmukaista luovutusta.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Ei

Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto
Ei manuaalista aineistoa.

ATK:lla käsiteltävät tiedot
Tiedot sijaitsevat Googlen palvelimella kaksinkertaisella varmennuksella, pääsy vain henkilöstöllä, jonka työtehtävien kannalta asiakastiedon saaminen on välttämätöntä. WP Enginen palvelimelle tallennetaan verkkokaupan asiakastiedot. Kirjanpidon kannalta relevantti aineisto sijaitsee Netvisor-verkkopalvelussa.

Tarkastusoikeus

Jokaisella on oikeus tarkastaa henkilötietorekisteriin talletetut tietonsa.

Lähetä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen service@polebicycles.com

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista.

Lähetä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen service@polebicycles.com

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Lähetä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen service@polebicycles.com, mikäli haluat kieltää edellä mainitut asiat.

×

Select your country

×

How can we help?

Privacy Preference Center

Strictly necessary

These cookies are essential for our site to work properly.

gdpr, woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart, _wp_wocommerce_session

Performance

These are used to track user interaction and detect potential problems. These help us improve our services by providing analytical data on how users use this site.

_ga, _gid, DSID, IDE

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?