02-pole-factory-4877

VERTAANSA VAILLA OLEVAA TARKKUUTTA – Valmistettu suomessa

Pyörämme ovat suomalaisen insinööritaidon mestariteoksia. Ne on valmistettu korkealujuksisesta, ilmailuteollisuudessa käytetystä alumiinista, jonka vetolujuus on lähes kaksinkertainen tavallisiin hitsattuihin runkoihin verrattuna. Rungot jyrsitään CNC-tekniikalla kahdesta puolikkaasta, mikä varmistaa vakauden ja tarkkuustoleranssin 0,01 mm, samalla säilyttäen runkojen kevyen rakenteen. Tämä tarkkuustaso ulottuu kaikkiin rungon osiin, mikä johtaa pehmeään ja herkästi reagoivaan jousitukseen, parempaan kestävyyteen ja vertaansa vailla olevaan laatuun.

Miten tämä on mahdollista?

Jokainen haluaa vahvan ja kevyen superpyörän, joka ei maksa omaisuuksia. Me Polella olemme kehittäneet tähän valmistusprosessin ja hallinnoimme sitä itse. Tämä lähestymistapa mahdollistaa laatukontrollin tuotteidemme jokaista pientä yksityiskohtaa myöten alusta loppuun. Asetamme ja ylläpidämme korkeita laatustandardeja, mikä johtaa johdonmukaiseen ja luotettavaan tuotantoon. 

Valmistamme ja kokoonpanemme pyörämme tehtaallamme Keski-Suomessa Muuramessa.

Uniikki materiaali

Runkomme on valmistettu korkealaatuisesta, ilmailuteollisuuden 7075-T6 alumiinista. Tämän uniikin materiaalin vahvuus on lähes kaksinkertainen tavalliseen 6061-T6 alumiiniin verrattuna, jota käytetään yleisesti nykypäivän pyöräteollisuudessa. 7075-T6:tä ei yleensä käytetä pyöräteollisuudessa, koska sitä on vaikea hitsata tehokkaasti. CNC-jyrsimme runkomme sekä ulko- että sisäpuolelta, vaikuttavan 0,01 mm:n toleranssin tarkkuudella.

Onko se liimattu yhteen?

Runkomme liitetään yhteen samalla tavalla kuin autoteollisuudessa ja lentokoneteollisuudessa. Tämä menetelmä mahdollistaa vahvempien ja kevyempien runkojen valmistamisen perinteisiin hitsaustekniikoihin verrattuna. Kaikki koneistamalla valmistetut pyörän runkomme sisältävät viiden vuoden siirrettävän takuun, tarjoten sinulle mielenrauhan ja vakuuden niiden kestävyydestä. Testaamme myös runkomme perusteellisesti ja riippumattomasti varmistaaksemme niiden luotettavuuden. Käyttämämme alumiini tarjoaa poikkeuksellisen vahvuuden ja painosuhteen ja erinomainen väsymiskestävyys mahdollistaa käsittelyssä toistuvia rasitusjaksoja heikentymättä tai aiheuttamatta rakenteellisia vikoja. Se ylittää hiilikuidun kyvyn kestää suurempia voimia ilman muodonmuutosta. Voit luottaa alumiinirunkojemme pitkäikäisyyteen.

Vastinetta rahalle

Premium-tuote ilman Premium-hintalappua. Omissa käsissämme oleva valmistusprosessi ja ratkaisumme tarjoavat asiakkaillemme vastinetta rahalle. Hallinnoimalla itse tuotantoprosessia, voimme optimoida tehokkuutta, vähentää yleiskustannuksia ja välttää ulkoistamiseen liittyvän hinnannnousun. Tämä kustannussäästöetu siirtyy suoraan asiakkaalle, mikä johtaa kilpailukykyisesti hinnoiteltuihin korkealaatuisiin pyöriin. Nämä ratkaisut tekevät pyörästä paitsi upean näköisen, niiden ajo-ominaisuudet vievät ajamisesi seuraavalle tasolle!

Nollahukka

Olemme sitoutuneet ympäristötietoiseen toimintaan kaikissa toiminnoissamme. Alumiini on loputtomasti uudelleenkäytettävä materiaali ja jyrsintäprosessista jäävä alumiinihukka kierrätetään. Tämä lähestymistapa ulottuu kaikkiin valmistusprosesseihimme, joissa ylijäämä kierrätetään. Lisäksi vältämme vaarallisten kemikaalien käyttöä. Märän maalin tai anodisoinnin sijaan käytämme elektroforeettista kirkaslakkaa, joka on kestävä vaihtoehto ja täyttää kaikki tuotevaatimukset. Tämä prosessi välttää raskaiden tai myrkyllisten kemikaalien käyttöä, ja prosessista syntyvä jätevesi varastoidaan ja kierrätetään turvallisesti. Sääntelemällä koko käsittely talon sisällä, säilytämme täyden kontrollin prosesseista ja niiden sivutuotteista.

Meille jokainen yksityiskohta on tärkeä; tarpeettomien runko-osien määrän vähentämisestä ja hävitettävien aluslevyjen poistamisesta aina monipuolisuuden ja pitkäikäisyyden varmistamiseen. Vertaansa vailla olevalla kestävyydellä, ketterällä jousituksella ja yksinkertaisella huollettavuudella, tarjoamme laatua ja älykästä insinööritaitoa, joka asettaa maastopyörien valmistusteollisuuden uusia standardeja.